Annitori qs. Pro shifting issue - ZX6R Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 03-20-2017, 01:06 AM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Jan 2016
Location: Athens
Posts: 26
Exclamation Annitori qs. Pro shifting issue

Well hello there. I have installed an annitori qs pro on my zx6r 2005 for a week now. From the start I had an issue when going in one gear for long time like it was killing without me pressing the lever. At first I thought it was a heating problem BC the bike was running cold. Yesterday it did the same thing killing the feeling was like the bike was jerking around 7k to 12k rmps. Then it stopped working at all. I can see the qs as a device in my android phone but I can't use it. I reinstalled it yesterday checking the wiring if it is all correct and it didn't had anything. No scratches no wires cutted or folded improperly. I contacted annitori support and waiting for a response but I'm kinda tilted. Any solutions? I tried the reset technic removed the wires +- from the battery for 2 minutes and then plugged it in again but no luck. Thank you in regard.
Hintro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 03-20-2017, 01:37 AM
Post Master General
 
Scorpi0's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: LA, Cali
Posts: 9,597

I Ride: 06 636
The 05 bikes had issues with the ECU overheating and it would cause the engine to sputter or even shut off.
Your issue might be the ECU and not the QS itself.
Try disabling the quickshifter and ride the bike like that for a while to see if it still happens.
Scorpi0 is offline  
post #3 of 3 Old 03-20-2017, 04:08 AM
Squid
 
NinjaBros's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Kansas City
Posts: 70

I Ride: 09 ZX6R
Garage
Quote:
Originally Posted by Scorpi0 View Post
Try disabling the quickshifter and ride the bike like that for a while to see if it still happens.
Yeah try this. If it runs fine with the QS disabled, Annitori has awesome customer support!
NinjaBros is offline  
Reply

  ZX6R Forum > ZX6R Forum > Mechanical and Technical

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hotbodies Race Bodywork Fitment Issue kawiguy827 Mechanical and Technical 7 05-31-2014 05:36 PM
Sticky shifting cbrann35 Mechanical and Technical 6 01-01-2014 01:57 PM
electric ...batt issue kawasakirydr Mechanical and Technical 15 11-03-2013 04:43 PM
Shifting Issue crosswhite The ZX6R 8 11-22-2009 11:20 PM
Need help shifting issue sick3sicks The ZX6R 3 07-11-2009 07:35 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome