immobilizer problem. - ZX6R Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 03-20-2017, 11:36 AM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 1
immobilizer problem.

hi guys. first off, my bike is not stolen. it is one of two or three like this in iceland. mine had the misfortune to highside under the owner at 250 kph but by miracle he came out standing butnot the bike. the bike had less than 7000 km on the clock when this happened. after the crash the insurance company refused to pay sue to the driving style at the time of accident so to make a long story short the bike went from one owner to the other and when i bought it without a registration two years ago there were no nody parts with it, no gauges, subframe, lights and so on and so forth. frame was okay as well as e gine ans fueltank in usable condition. i bought from usa a subframe, exhaust, muffler, ecu said to be for none immobilizer, rear wheel and caliper, rear swingarm and bolts and clocks. one former ownerwanted to remove the ignition cylinder, but instead remove the top yoke and drill out the two headless screws he decided to use a grinder cutter through the yoke around the ignition cylinder. needless to say this did not go well. but now to my problem. the antenna around the ignition key does not look pretty, you can see the coil wires damaged as they are. i just got a service manual from you guys so i can check the fault codes. but o read on your site somewhere that to disable or cheat the immobilizer system i need to find some blue wire and put 12 volts to it through a 100 ohm resistor ??

can anyone point out to me some help or solution to this
SiggiK is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 03-20-2017, 06:46 PM
MotoGP Champion
 
Strider's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Texas
Posts: 3,500

I Ride: 2009 ZX-6R
Garage
Hello and welcome!

Winner - 6OTM - March 2014
2009 ZX-6R (65,695 miles and counting) | www.ZX6R.us | www.Seaton007.com

M4 GP Slip-on | ASV C5 Levers | Spiegler SS Brake Lines | SpeedoHealer V4
Custom FE | K&N Air Filter | Vortex Sprockets -1/+2 | EK MVXZ Chain
Strider is offline  
post #3 of 3 Old 03-20-2017, 10:28 PM
Post Master General
 
Scorpi0's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: LA, Cali
Posts: 9,729

I Ride: 06 636
So umm...

What year is it?
Scorpi0 is offline  
Reply

  ZX6R Forum > ZX6R Forum > Mechanical and Technical

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help Diagnosing 2009 ZX-6R Starting/Shutting Off Problem ticaaal70 Mechanical and Technical 4 04-10-2014 12:31 AM
Battery drainage problem philippe Mechanical and Technical 2 03-09-2014 08:47 AM
ongoing problem with my '13 636 ch1ckenstrip The ZX6R 16 02-15-2014 08:27 PM
Electrical problem doing me crust in Haggis Mechanical and Technical 0 10-14-2013 06:57 AM
Problem with rear tire sliding Rotem46 Racing 17 06-01-2013 02:06 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome