Code 35 Immobilizer amplifier malfunction - ZX6R Forum
 1Likes
  • 1 Post By BandZZ
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 04-11-2017, 12:55 AM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 5

I Ride: 636 06
Code 35 Immobilizer amplifier malfunction

While I was changing cooling liquid I dropped my tank and fuel hose was still attached
As you can see on the picture the delivering pipe is probably damaged
FI light blinks and the code is surprisingly "35 Immobilizer amplifier malfunction"
I'm confused, as I thought that I can simply change broken parts and job done
Is it possible that immobilizer is shuting down because of broken pipe or it can be dameged as well?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20170407_174253.jpg
Views:	3
Size:	4.00 MB
ID:	61426   Click image for larger version

Name:	IMG_20170407_174333.jpg
Views:	2
Size:	4.10 MB
ID:	61434  
BandZZ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 04-11-2017, 04:16 AM
Post Master General
 
Scorpi0's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: LA, Cali
Posts: 9,383

I Ride: 06 636
Do u have a European model zx6r?
Scorpi0 is online now  
post #3 of 4 Old 04-11-2017, 11:51 AM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 5

I Ride: 636 06
Yes, it is UK one.
BandZZ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 04-17-2017, 03:14 PM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 5

I Ride: 636 06
Case closed.
It was loose wire.
RJ2112 likes this.
BandZZ is offline  
Reply

  ZX6R Forum > ZX6R Forum > Mechanical and Technical

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FI code 67 error ticky The ZX6R 4 11-30-2014 04:59 PM
Zx6r HELP! iDriftNak3d Mechanical and Technical 22 05-14-2013 11:07 PM
immobilizer amplifier malfunction ozzynmax Mechanical and Technical 1 09-05-2012 02:51 PM
07 zx6r Fuel ECU Sub-Throttle ?? fitter07ZX6R Mechanical and Technical 21 03-29-2012 07:16 PM
07 won't start! Help! bowhunter11 The ZX6R 42 03-18-2012 09:10 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome