I have a problem; Puchs & Kawasakis - ZX6R Forum
 3Likes
  • 2 Post By Steve
  • 1 Post By RJ2112
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 03-03-2017, 09:42 AM Thread Starter
Track Star
 
Steve's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Whitburn, Scotland
Posts: 506

I Ride: 2017 636 KRT Performance Edition
I have a problem; Puchs & Kawasakis

I have a feeling I have too many projects on thew go just now but I wouldn't change it for the world ha!



Left to Right:

Puch X30 (1980s)
Puch 150 TL (1952)
Puch MV50 (1980s)
Puch MS50 D (1970s)
Puch Maxi N (1986)
Kawasaki Ninja ZX6R 636 (2017)

Anyone else have Puchs? or Similar Moped Style?

Steve
Strider and Kiwak like this.
Steve is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 03-03-2017, 11:54 AM
Post Master General
 
RJ2112's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Bowling Green, VA
Posts: 7,928

I Ride: '09 ZX6R
..... I'm just amazed that the 150 TL could even move forward, with that registration plate hanging off the back.... the thing is the size of a fighter jet's air brake!
Steve likes this.

"Basic stuff fellas. Use your head for something other than to break your next fall."

"There's this adage that we have 2 ears and one mouth so we should listen twice as much as we talk. Unfortunately with the Internet people have taken this old adage and turned it around. They have two eyes and 10 fingers so they think they need to post 5 times as much as they read. And since they have 10 fingers and one brain, they only have to think 10% of the time! "
RJ2112 is online now  
post #3 of 3 Old 03-03-2017, 02:03 PM
Squid
 
Join Date: Nov 2015
Location: Ohio
Posts: 71
Garage
My dad used to have a Puch, not sure what model but it sure was fun to go up and down the driveway on!
arsftarmy is offline  
Reply

  ZX6R Forum > Multimedia > Pictures

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help Diagnosing 2009 ZX-6R Starting/Shutting Off Problem ticaaal70 Mechanical and Technical 4 04-10-2014 12:31 AM
Battery drainage problem philippe Mechanical and Technical 2 03-09-2014 08:47 AM
ongoing problem with my '13 636 ch1ckenstrip The ZX6R 16 02-15-2014 08:27 PM
Electrical problem doing me crust in Haggis Mechanical and Technical 0 10-14-2013 06:57 AM
Problem with rear tire sliding Rotem46 Racing 17 06-01-2013 02:06 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome