zx6r Won't Start. HELP PLEASE - ZX6R Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 03-06-2017, 05:33 PM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 1
zx6r Won't Start. HELP PLEASE

I've got a 95 zx6r that was running great until I put it on a battery charger on the wrong setting and tried to start it. I heard a pretty loud pop sound coming from near the battery area and after that the bike won't even crank. It make no sound at all. Not even a buzz. Nothing. Anyone have a suggestion?
kmcelhone76 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 03-06-2017, 05:41 PM
Post Master General
 
Scorpi0's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: LA, Cali
Posts: 9,129

I Ride: 06 636
Probably burned the main fuse.
Scorpi0 is online now  
post #3 of 5 Old 03-06-2017, 05:42 PM
Post Master General
 
RJ2112's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Bowling Green, VA
Posts: 7,345

I Ride: '09 ZX6R
Check the fuses.....

"There's this adage that we have 2 ears and one mouth so we should listen twice as much as we talk. Unfortunately with the Internet people have taken this old adage and turned it around. They have two eyes and 10 fingers so they think they need to post 5 times as much as they read. And since they have 10 fingers and one brain, they only have to think 10% of the time! "
RJ2112 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old 03-07-2017, 12:25 AM
MotoGP Champion
 
Strider's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Texas
Posts: 3,310

I Ride: 2009 ZX-6R
Garage
Hello and welcome!

You probably blew a fuse as others have said.

Winner - 6OTM - March 2014
2009 ZX-6R (65,695 miles and counting) | www.ZX6R.us | www.Seaton007.com

M4 GP Slip-on | ASV C5 Levers | Spiegler SS Brake Lines | SpeedoHealer V4
Custom FE | K&N Air Filter | Vortex Sprockets -1/+2 | EK MVXZ Chain
Strider is online now  
post #5 of 5 Old 03-07-2017, 04:03 AM
ZX6r.com Supporting Member
Supporting Member
 
Indy's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Indianapolis, In
Posts: 968
Garage
Agreed check the fuses.
While your looking check for discolored wires, connectors.
Indy is online now  
Reply

  ZX6R Forum > ZX6R Forum > The ZX6R

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
zx6r running on half cylinders now wont start mojta Mechanical and Technical 14 09-04-2014 08:34 PM
zx6r 1997 start issues. tris1 Mechanical and Technical 18 10-04-2013 02:29 PM
2007 zx6r takes long time to start when cold? help please cklaich121 Mechanical and Technical 8 04-09-2012 06:55 PM
Junction box issues...??? Bike won't start 04 zx6r corey2pac6 Mechanical and Technical 0 08-27-2011 11:31 AM
1995 zx6r wont start mikey_d_13 The ZX6R 4 04-02-2009 06:08 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome